Contact

Marie-José Capello,

Human Pin Code Practitioner, contactpersoon Human Pin Code Europa

Marie-José heeft al heel haar leven een gezonde nieuwsgierigheid naar wat mensen beweegt, wat de ene mens van de andere onderscheidt, hoe mensen hun keuzes maken; ze is geïntrigeerd door het feit dat mensen bepaalde wegen blijven bewandelen terwijl een ander pad wellicht een ander licht op hun leven zou kunnen laten schijnen...

Haar zoektocht en interesses leidden langs een grote waaier van cursussen, workshops en opleidingen (communicatie, groepstraining, besturen, gesprekstechnieken, aansturen, organiseren, Sociale Academie...), ze heeft een breed aanbod op esoterisch terrein ervaren en ontzettend veel lectuur verslonden. En niet te vergeten de belangrijkste leerschool, het leven zelf, heeft haar de nodige lessen gegeven.

 fotografie: Jan Berghout


De ontmoeting met Douglas Forbes, eind 2006, gaf weer een nieuwe impuls. Na een aanvankelijk behoorlijk kritische houding t.a.v. het feit dat een mens een pincode zou kunnen hebben, was Marie-José toen Forbes met haar geboortedatum aan de slag ging, diep geraakt door hetgeen hij via zijn systeem over haar wist te vertellen. Douglas Forbes gaf Marie-José zijn boek HUMAN PIN CODE, The Sacred Maths in your Birth Date en daarmee is ze aan het studeren gegaan. Al snel volgde een bezoek aan Zuid Afrika en ging ze met een schat aan studiemateriaal huiswaarts.

 

In november 2008 heeft Marie-José Forbes naar België gehaald (waar ze toen woonde) en met hem een aantal workshops georganiseerd. Al snel volgde zijn tweede en derde bezoek met vervolg workshops.
Na jaren van intensieve studie en persoonlijke begeleiding door Douglas Forbes, heeft Marie-José begin 2009 haar licentie Human Pin Code Practitioner van hem ontvangen en is daarmee officieel gecertificeerd om met the HUman Pin Code te werken.
Marie-José organiseert met Douglas Forbes workshops HPC in België en Nederland en samen leiden zij toekomstige Human Pin Code Practitioners op.
Alleen gecertificeerde Human Pin Code Practitioners zullen onderaan deze pagina worden vermeld.

Voor een persoonlijk consult bij Marie-José Capello kunt u in Middelburg terecht.
Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u gerust vrijblijvend contact opnemen.

 

Contactinformatie:

The Human Pin Code / Capello Life Coaching
Klein Vlaanderen 11
4331 RE  MIDDELBURG

 

tel. 0031 (0) 6 124 54 158

mail:  info@humanpincode.eu

 

Inschrijving KvK: 50559311
BTWnummer: NL034097193B01


 

Kijk hier voor de leveringsvoorwaarden

 

Gecertificeerde Human Pin Code Praktitioners:
Marie-José Capello
www.humanpincode.eu